Recycling van sloopauto’s

Laat u uw auto demonteren bij Autodemontage Het Midden in Zwolle en u bent verzekerd van een milieuvriendelijke verwerking van het schroot. Waar mogelijk recyclen we onderdelen. Het overige afval wordt gescheiden en afgevoerd volgens de laatste milieueisen.

Autodemontage, autosloperij, auto-onderdelen, Zwolle, Het Midden

Hergebruik van auto-onderdelen

De gemiddelde leeftijd waarop een auto naar de sloop moet lag in 2012 op 17 jaar. Sloopauto’s komen bij een demontagebedrijf terecht als ze niet meer apk-goedgekeurd worden en het economisch onaantrekkelijk is de auto weer rijklaar te maken.

Bij Autodemontage Het Midden in Zwolle recyclen we uw auto op duurzame wijze. Dat betekent dat we alle bruikbare onderdelen doorverkopen en alleen het echte schroot verwerken. Het afval wordt gescheiden en vloeistoffen worden apart afgevoerd.

Wilt u zeker zijn dat uw auto op milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt? Verkoop uw sloopauto dan aan Autodemontage Het Midden.

Stiba

Stiba is de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck- en aanverwante voertuigdemontagebedrijven. Wanneer u auto-onderdelen koopt bij een Stiba-bedrijf, weet u zeker dat u gebruikte, originele onderdelen kiest mét garantie en tegen scherpe prijzen. Deze gebruikte onderdelen gaan lang mee en zijn tot wel 60% goedkoper dan nieuwe onderdelen. Tel uit uw winst!

ARN

ARN (Auto Recycling Nederland werkt samen met een netwerk van professionele autodemontagebedrijven om ervoor te zorgen dat materialen uit autowrakken worden gedemonteerd. De demontagebedrijven uit het netwerk garanderen dat minimaal 95% van uw auto wordt hergebruikt. Dat betekent dat uw auto u meer oplevert bij een ARN-bedrijf.